Ferizaj

Në Ferizaj hapet shkolla më atraktive e programimit, robotikës dhe animacionit për fëmijë


Publikuar më:


Shkolla Digjitale Universum tashmë edhe në Ferizaj një mundësi e madhe për fëmijët e Ferizajit të cilët do të kenë mundësinë të jenë në hap me zhvillimet e teknologjisë, robotikës dhe animacionit. Shkolla Digjitale Universum një vend ku fëmijët inkurajohen të mësojnë në mënyrë të pavarur dhe me ritmin e tyre. Ndërsa fëmijët mësojnë, ata ndërtojnë mini-lojëra, zgjidhin enigma, krijojnë projekte kodimi dhe kompletojnë misione, kreativiteti është një nga aftësitë më të rëndësishme që ata zhvillojnë gjatë kurseve. 

Shkolla Digjitale Universum në qytetin e Ferizajit ofron kurse 1 vjeçare të programimit, animacionit dhe robotikes për fëmijë të moshës 7-18 vjeç.

Kurset e programimit, animacionit dhe robotikës ndihmojnë fëmijët të përmirësojnë performancën akademike të fëmijëve, të shkruarit, kreativitetin dhe logjiken në zgjidhjen e problemeve matematikore duke i ndihmuar ata të performojnë më mirë në shkollë.

Për shkak të interesimit të jashtëzakonshëm në Qytetin e Ferizajit, shkolla digjitale Universum ka lansuar kuizin online i cili ju mundëson fëmijëve të përfitojnë bursë deri ne 50% për ndjekje të kurseve të programimit, animacionit dhe robotikës. FITO 50% BURSE, BËHU PJESË E KURSEVE MË ATRAKTIVE TË UNIVERSUM DIGITAL ACADEMY. Linku i kuizit https://bit.ly/2GrkRYK

E rëndësishme është që përfitues do jenë të gjithë pjesëmarrësit! Përqindja e bursës që do fitoni varet nga përgjigjet e sakta që do jepni poashtu ju fitoni 10 pikë bonus për çdo shok/shoqe që e referoni të jetë pjesë e kuizit.

Për më shumë informata rreth rregjistrimit dhe Shkolles Digjitale Universum kontakto digitalacademy@universum-ks.org apo +383 45 652 166; 

To Top