Lajme

Mustafa: Gjatë themelimit të Asociacionit do të përfshihet edhe opozita


Publikuar më:


isa-mustafa

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa thotë se gjatë themelimit të Asociacionit të Komunave me shumicë Serbe do të mundohen ta përfshijnë edhe opozitën.

“Ne do ta zbatojmë tërësisht vendimin e Gjykatës Kushtetuese, do të bisedojmë edhe me partnerët e koalicionit, do të mundohemi që të kyçim edhe opozitën në mënyrë që edhe ata të jenë të sigurt se asgjë nuk do të ndodh sa i përket cenimit të Kushtetutës gjatë themelimit të Asociacionit. Asociacioni nuk do të ketë kompetenca të pushtetit të tretë dhe kompetenca ekzekutive por do të jetë sikurse Asociacionet e tjera, ashtu siç ka thënë Gjykata Kushtetuese dhe unë ju garantoj se ashtu ka qenë’, tha Mustafa për emisionin ‘Kapital’ në televizionin publik.

Comments
To Top