Tech

Monitoruesi iBeat, mund të shpëtoj jetën tuaj !


Publikuar më:


A mundet një orë e zgjuar të jetë çelësi për të shpëtuar jetën tuaj në rast të një shtrëngimi të papritur kardiak? E pra, duket se kjo gjë është e mundur tashmë me monitoruesin” iBeat”.

Nëpërmjet lidhjes me telefon pajisja ju jep liri për të shqyrtuar kudo që dëshironi pa frikë,  shëndetin tuaj kardiak.Kjo orë e zgjuar mund t’ju shpëtoj jetën duke ju mbajtur në një monitorim të vazhdueshëm.Zbulon se zemra juaj papritmas ngadalëson ose ndalon.

Nëse iBeat, zbulon menjëherë shenjat e arrestit kardiak apo (një ndërprerje e papritur  të zemrës) ajo do të tingëllojë një alarm dhe i pyet përdoruesit nëse ai ose ajo është “Mirë”. Nëse përdoruesi zgjedh ‘Jo’ ose nuk reagon pas 5 sekondash, iBeat në çast do të lajmërojnë familjarët e përdoruesit, kujdestarët dhe emergjencën duke i dërguar atyre një mesazh.

Pajisja gjithashtu përmban GPS  ku famijlarët do të merrin një hartë të vendndodhjes së përdoruesit dhe të vënë re nëse pacienti është duke lëvizur.

 

Comments
To Top