Ferizaj

Mbahet mbledhja e Komitetit për Politike dhe Financa


Publikuar më:


Ferizaj.25.11.2016. Të premten është mbajtur mbledhja e Komitetit për Politikë e Financa.

Kryesuesi i Kuvendit të Komunës, Faruk Guri para anëtarëve të këtij komiteti ka prezantuar edhe pikat e rendit të ditës të cilat janë përgatitur për mbledhjen e radhës së Kuvendit të Komunës.
Në këtë mbledhje janë diskutuar këto pika të rendit të ditës: Propozim-vendim për dhënien në shfrytëzim afatshkurtër të pronave komunale në Koshare-parcela 611-0.

Propozim-vendim për miratim paraprak të vendimit për dhënien shfrytëzim afatgjatë të pronës të paracelave 1140-3.

Propozim-vendim për ndërrimin e destinimit nga toka bujqësore në tokë ndërtimore për N-K. P-72217024-02493/6.

Propozim-vendim për ndërrimin-destinimin nga tokë bujqësorë në atë ndërtimore për N.K P-722170051-00007-0.

Mbledhja e Kuvendit të Komunës së Ferizaj, do të mbahet të enjten me datën 1 dhjetor, ndërsa pritet të diskutohen edhe pika tjera të rendit të ditës.

Comments
To Top