Tech

Mac Book Pro me një dizajn të ri, hidhen në treg duke filluar me çmimin prej 1,499$.


Publikuar më:


Apple prezantoi MacBook Pro me një dizanj të ri në një event, ditën e djeshme.Pajisja ka ardhur me një dizanj ndryshe,  më i hollë  dhe më i ndriçuar se më parë. Ai vjen me madhësinë 13 inç dhe modeli 15 inç i cili përmban  “Touch Bar” që zëvendëson  çelësat funksional që ne të jemi mësuar të shohim në MacBooks gjatë viteve. Kompania është shprehur se nëse një klient është duke kërkuar një Mac Book Air do të ishte më mirë të merrte një variant të MacBook Pro 13 inç i cili nuk përmban “Touch Bar”, është modeli më i lirë në linjën e re me një çmim i cili fillon nga  1,499$.

Mesa duket modeli me “Touch Bar” nuk ka shumë ndryshim në dizanj. Modelin 13-inç është 17% më i hollë, dhe një laptop 23% më i vogël, ndërsa modeli 15-inç në fakt është 14% më i hollë dhe 20% më i vogël se paraardhësi i tij. Notebook përmban një ekran 13.3 inç, një proçesor Intel Core i5 me 8GB RAM dhe 256 hapësirë e magazinimit SSD.

MacBook Pro është në dispozicion për blerje duke filluar që sot për  1,499$.

Comments
To Top