Ferizaj

LVV  akuzon kryetarin e Ferizajt për gjendjen e rrugëve


Publikuar më:


Pas reshjeve të sotme të borës Lëvizja Vetëvendosje ka akuzuar kryetarin e Ferizajat për gjendjen rrugëve të papastruara në qytet.

“Ne, si Levizja Vetëvendosje! qendra në Ferizaj jemi jashtëzakonisht të shqetësuar me gjendjen e rrugëve të papastruara në qytetin tonë. Ne i bëjmë thirrje kryetarit Sfarqa që urgjentisht të fillojë pastrimin dhe mirëmbajtjen e rrugëve në mënyrë që qytetarët e Ferizajt të mos pësojnë nga neglizhenca e juaj. Fakti që kemi një kompani publike si “Pastërtia” me një numër punëtorësh të mbingarkuar me militantë politikë është e pritshme se do të kemi nivel të ulët të gatishmërisë. Duke e pasur parasysh faktin që komuna e Ferizajt ka kontraktuar edhe kompani private për të ndimuar në pastrimin e rrugëve dhe ne përsëri përballemi me rrugë që janë të papastruara dhe të rrezikshme. Ne përsëri i bëjmë thirrje kryetarit Sfarqa që ta marrë seriozisht pastrimin e rrugëve sepse është në pyetje jeta e qytetarëve tanë. Poashtu edhe sheshi i qytetit është i papastruar dhe pjesa më e madhe e rrugëve gjenden në gjendje të njejtë”  thuhet në komunikatë e lëshuar nga Nënkomiteti për infrastrukturë  të Lëvizja Vetëvendosje! Qendra në Ferizaj .

15879085_10207565990739500_621618869_n 15935282_10207565994819602_2023962917_o 15877841_10207565994099584_714265830_o

Në anën tjetër pëfaqësues të kompanisë “Pastërtia” thonë se ekipet e tyre që nga orët e mëngjesit janë në teren dhe po punojnë në largimin e borës nga rrugët dhe sheshi i qytetit por reshjet e vazhdueshme po bëjnë që ende të ketë veshtirësi.

15909049_10209649103162701_174221235_o 15934539_10209649103442708_1125494570_n 15878885_10209649103642713_1258613141_n

Comments
To Top