Lajme

Lokalet në Pallatin e Rinisë nuk i binden urdhrit për të punuar edhe të dielave


Publikuar më:


Lajmi.net nuk ka mundur të kontaktojë me UD, i Kryeshefit Ekzekutiv, Qaush Berisha për tu informuar lidhur me atë se, pse nuk punojnë edhe të dielave lokalet e në këtë qendër tregtare, kundruall urdhërues së nënshkruar nga ai.

“Njoftohen të gjith shfrytëzuesit me qira të lokaleve afariste të cilat e zhvillojnë aktivitetin e tyre në Qendrën Tregtare të “Pallatit të Rinisë”, së janë të obliguar të mbajnë të hapur lokalet çdo ditë nga ora 08:00 deri në 21:00, duke e përfshirë edhe të dielën”, thuhet më vendimin i cili është i vendosur mbi disa lokale brenda ambienteve të Pallatit.

Urdhri kishte hyrë në fuqi në gjysmën e vitit të kaluar, dhe nënshkrues i tij është UD, i Kryeshefit Ekzekutiv, Qaush Berisha. /Lajmi.net

 

Comments
To Top