Editorial

Ligji i Darvinit (Muharrem Svarqës) në politikë!!


Publikuar më:


Lulzim Aliu

Nëse do punë, nëse do investime, nëse do të mbijetosh, nëse do që të mbetesh kryetar fshati, nëse do që të jesh dikushi, atëherë bëhu me ne, bëhu si ne.

Kështu u duk dhe kështu ishte dje kalimi i biznesmenit, kryetarit të fshatit Bibaj të Ferizajt, nga PDK në LDK.

Ndërsa, kjo që po shihet në foton e mëposhtme nuk është copë druri, siç po duket, por është një flutur që e vërejta sot në bjeshkë, në ahishte.

Adaptim për mbijetesë.

Flutura po duket origjinal si copë druri pikërisht siç po duket sot Fatoni në LDK.

FB_IMG_1468064513164 FB_IMG_1468064505926

Comments
To Top