Lajme

Lansohet projekti që nxit bashkëpunimin e Qeverisë me shoqërinë civile


Publikuar më:


20150722154452557646

Sot organizohet konferenca për shtyp për lansimin e projektit “Mbështetje për bashkëpunimin e Qeverisë me shoqërinë civile”.

Zbatimi i Strategjisë Qeveritare për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile 2013-2017 mbështetet nga projekti i asistencës teknike, i financuar nga BE, menaxhuar nga Zyra e BE-së në Kosovë.

Projekti në vlerë 342 mijë euro ka për qëllim të përmirësojë kapacitetin e Qeverisë së Kosovës për të krijuar bashkëpunim efektiv me shoqërinë civile në realizimin e reformave ekonomike dhe sociale aq të rëndësishme në vend./KosovaPress/

 

Comments
To Top