Tech

Kutia zhbllokuese e Toyota!


Publikuar më:


Toyota është prodhuesi i fundit që kërkon të vendos zhbllokimin e zgjuar edhe nga miqtë e zotëruesit të makinës, në sajë të zhvillimit të pasjisjes që Toyota e quan ” Platforma e lëvizshme e shërbimit”.

Kutia është një vegël që mund të vendoset në automjet, pa ndonjë modifikim të rëndësishëm për të përdorur shërbimin.Shoferët më pas mund të bllokojnë dhe zhbllokojë dyert vetëm duke përdorur telefonin e tyre.Softueri automatikisht do të hap automjetin në afërsi, duke transmetuar një sinjal përmes Bluetooth me energji të ulët. Kompania beson se duke modernizuar këtë qasje, kjo e bën proçesin e kreditimit dhe të marrjes me qera të makinave në mënyrë më sigurt.Instalimi i kutisë së zhbllokimit është i thjeshtë, mjafton vetëm vendosja e saj diku në makinën tuaj(natyrisht në një vend që nuk e pengon pamjen).

“Si një ofrues i platformës së shërbimit të lëvizshmërisë, duke bashkëpunuar me kompani dhe shërbime të ndryshme, ne do të dëshironim për të ndihmuar në lëvizjen në mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme për klientët tanë “: tha Shigeki Tomoyama, president i Toyota.

Comments
To Top