Ferizaj

Kush është Drejtor i Policisë së Kosovës, Rashiti apo Reshati?


Publikuar më:


Ditë më parë  është emëruar Drejtor i Policisë së Kosovës. Por si duket kjo ishte edhe një sfidë  për mediet kosovare pasi aq keq e pështjellën sa nuk dihet kush është Drejtori.  A është RASHITI apo RESHATI.

Për lexuesin kosovarë ndoshta pak do të kishte rëndësi  se a është Rashiti apo Reshati.

Por kur këtë emër e sheh në media qendrore dhe në faqe zyrtare  atëherë bëhen konfuz edhe ata që e kanë njohur edhe më herët, se si e ka emrin i njohuri i tyre, Reshat apo Rashit.

Në profilin e Drejtorit të Policisë së Kosovë, e ku gjendet edhe  foto e tij shkruan shumë mirë Rashit Qalaj, por nga doli ky Reshati askush nuk e di.

Ndoshta do të ishte e parëndësishme  në komunikim por kur këto bëhen edhe   në publikime zyrtare atëherë të vë në dilemë se sa mund t’u besosh edhe shkrimeve tjera.

Më poshtë janë vetëm disa prej publikimeve, e disa edhe komunikata zyrtare ku askush ma se di se për kë  është fjala.

 

To Top