Lajme

Ku do të votosh? Këtu mund të gjeni vendvotimin për zgjedhjet e 6 tetorit


Publikuar më:


KQZ ka publikuar një link ku mund ta konfirmoni se ku do të votoni.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka bërë të ditur se qytetarët të cilët nuk e dinë se ku do të votojnë për zgjedhjet e 6 tetorit, vendvotimin e tyre munden ta gjejnë online, transmeton lajmi.net.

KQZ ka publikuar një link në të cilin ju duhet të shkruani numrin personal të tuajin dhe me këtë mënyrë do të dini se ku do të votoni.

Këtu më poshtë keni linkun në fjalë:

http://eomp.kqz-ks.org/VCChangeRequests/Index?


To Top