Ferizaj

Kryetari Aliu ngushëllon familjet që humbën familjarët në aksidentin në Koshare


Publikuar më:


Me këtë rast, përmes telegramit, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ngushëllon familjarët e vik timave që humbën jetën në aksidentin rrugor të kësaj pasditeje dhe njëkohësisht uron shërim të shpejtë për të lënd uarin.

Me dhembje të madhe, u njoftuam për aksidentin tr agjik, pasditen e sotme në rrugën magjistrale Ferizaj-Shtime, përkatësisht në fshatin Koshare, ku humbën jetën tragjikisht 4 qytetarë dhe një tjetër u lën dua rëndë.

“U trondita kur mësova lajmin se në rrugën magjistrale Ferizaj-Shtime, saktësisht në fshatin Koshare, sot, ndodhi një aksident me përmasa tra gjike, e ku humbën jetën 4 qytetarë dhe një u lën dua rëndë. Të pikëlluar jemi sot të gjithë, nga ky aksident tra gjik. Jemi me familjarët e vik timave në këto orë të rënda për to. Presim që sa më parë të zbardhen shkaqet që çuan në aksident dhe apelojmë për shtim të kujdesit në trafik.  Njëkohësisht i urojmë shërim të shpejtë të lënduarit nga ky aksident. Ngushëllime të sinqerta familjarëve, miqve e të njohurve të vik timave që humbën jetën sot tra gjikisht në këtë aksident rrugor” përfundon telegrami i ngushëllimit i kryetarit Agim Aliu

To Top