Lajme

Kryeministri: Votojeni ligjin për EULEX’in sepse i bëni shërbim drejtësisë kosovare


Publikuar më:


Kryeministri Mustafa në seancën plenare ku po diskutohet për dy projektligjet e Qeverisë për EULEX’in i ka bërë thirrje deputetëve që t’i votojnë ligjet sepse kështu i bëjnë shërbim drejtësisë kosovare.

Kryeministri Mustafa në fjalën e tij ka thënë se Qeveria e Kosovës e ka vlerësuar se EULEX duhet të mbetët edhe më tutje në Kosovës për të forcuar sistemin gjyqësorë, për të luftuar krimin e organizuar dhe korrupsionin.
“Në emër të Qeverisë e ftoj Kuvendin që të aprovojë këto dy ligje dhe me këtë po i kryejmë një shërbim drejtësisë kosovare”, ka thënë Mustafa.

Comments
To Top