Lajme

Krasniqi: Kjo garniturë politike do të bëjë koncesion për pasurinë e Trepçës dhe Ujmanin (Video)


Publikuar më:


Jakup Krasniqi

Krasniqi ka thënë se vendi kurrë nuk ka bërë më shumë regres si në planin politik, e po ashtu ekonomik, arsimor dhe kulturor.

“Ky vit ka qenë shumë i ngarkuar dhe Qeveria e Kosovës nuk ka dhënë asnjë rezultat”, ka thënë Krasniqi, duke shtuar se pas 17 shkurtit e deri më tash kanë filluar bisedimet dhe vendi ka bërë gabim kardinal.

Viti 2015 dhe 2016 janë vitet e degradimit të shtetit, ka theksuar Krasniqi.

Ai ka numëruar shumë dështime të qeverisë duke filluar nga demarkacioni, asociacioni, telekomi, kodi dhe së fundi muri në Mitrovicën Veriore.

Për më shumë ndiqeni emisionin e plotë:

.

Comments
To Top