Sport

KK  “Fituesi” rrëmbeu  16 medalje në “Shpresat e Kosovës”  


Publikuar më:


Klubi i karatesë “Fituesi” nga  Ferizaj mori pjesë në aktivitetin e radhës “Shpresat e Kosovës” i cili u mbajt në Gjilan, e  ku morën pjesë rreth 30 klube kosovare.

Në këtë konkurrencë klubi “Fituesi” arriti të fitoi 16 medalje : 6 të arta,  5 të bronzta  dhe 5 të argjendta

Me medalje të artë u stolisën

1.Fjolla Behluli
2.Erblina Pajaziti
3.Sefer Bajrami
4.Kreshnik Hasani
5.Genta Komorani
6.Benjamin Bajrami.

Ndërsa me medalje të argjendta dhe të bronzta ishin:
7.Anila Bekteshi
8.Fjolla Behluli

9.Behije Mustafa
10.Diola Krasniqi
11.Arbora Behluli
12.Arbora Behluli
13.Suela Shabani
14.Delina Haxhiu
15Leonard Kryeziu
16.Haki Terstena

Po ashtu gjatë këtij turneu trajnerit të Klubit ‘Fituesi” Bajram Bajrami iu dha licenca  zyrtare për trajner për vitin 2016.

 

Comments
To Top