Ferizaj

Kick Bokseri i Kastriotit Bleron Luzha i treti në Evropë


Publikuar më:


Ferizaj.08.09.2017. Kick bokseri ferizajas Bleron Luzha  në Kampionatin Evriopian të Kick Boksit për Kadet dhe Junior i cili u mbjat në Shkup është  stolisur me medalje të argjendit.

“Është knaqësi e madhe kur shpërblehet puna shumë vjeqare me MEDALJE EUROPIANE, Sot Kastrioti ,BLERON LUZHA, na gëzoj dhe na nderojë shumë me performancën e tij dhe plasimin në vendin e tretë (Medalja e Bronzit) në Kampionatin Europian të KickBoxit për Kadet dhe Junior që po mbahet në Shkup, në kategorinë  94kg në KickLight.  Bleroni nderoj punën tonë, shpagoi djersën tonë dhe ja rriti namin qytetit të Ferizajt me medaljen e parë zyrtare nga Federata Europiane e KickBoxit. Prandaj,apelojmë te të gjitha institucionet relevante dhe përgjegjëse të sportit,kompanitë private dhe të gjithë ata që duan që emri SHQIPTAR të gdhendet me shkronja të arta në arena ndërkombëtare, le të ndihmojnë Kastriotin,sepse po të kishim një përkrahje të denjë,  sigurisht edhe më shumë medalje do t’i sjellim qytetit dhe Kosovës” ka thënë Raif Musa, trajner i Kick Boksit në klubin “Kastrioti”

To Top