Ferizaj

Khalid Abdulla, nga organizata Qatar Charity viziton Komunën e Ferizajt


Publikuar më:


Khalid shprehet i gatshëm për vazhdimin e bashkëpunimit edhe në shumë projekte të rëndësishme për Komunën e Ferizajt që do të ndikon drejtpërdrejtë në jetën dhe mirëqenien e qytetarëve tonë.

Së bashku vizituam Qendrën e Mjekësisë Familjare në Softaj, e cila është në fazën finale të punimeve, i cili projekt është bashkëfinancim në mes të Komunës së Ferizajt dhe organizatës Qatar Charity, andaj rezulatatet e bashkëpunimit tonë janë të prekshme, konkrete dhe shumë shpejtë qytetarët të asaj zone do të marrin shërbime cilësore.

Arton Gavazi
Nënkryetar i Komunës së Ferizajt

Ne u shprehëm falenderues për mbështetje të vazhdueshme nga kjo organizatë, gjithashtu u shprehem të gatshëm në realizimin e projekteve tjera të rëndësishme në të ardhmën e afërt në dobi të qytetarëve.

To Top