Ferizaj

Këto vende do të mbesin nesër pa rrymë në rajonin e Ferizajt


Publikuar më:Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet


Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Punime nga palët e treta

26.01.2023

Nga TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli (kodi: 40041003) nga ora 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fFshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

To Top