Ferizaj

Këto janë  vendet që do të bëhen muralet (Foto)


Publikuar më:


Ferizaj.15.04.2017. Festivali i Muraleve “MURALFEST”, pas konsultimeve të gjata si dhe verifikimin e lokacioneve të ndryshe në qytetin e Ferizajt ka vlerësuar që për Edicionin e dytë të përzgjedh këto tri lokacione.

Arsyeja e përzgjedhjes së tyre është vet pozita karakteristike që kanë këto lokacione, si dhe mundësisë për vendosjen e pajisjeve teknike të punës (skeleve).

MURALFEST, në bazë të mundësive financiare do të bëjë edhe disa mini murale në pjesë të ndryshme të qytetit si dhe realizimin e grafiteve 3D në rrugë dhe skulpturave me material riciklues.

FESTIVALI PO VJEN!

Comments
To Top