Ferizaj

KEDS vazhdon punimet. Orari i ndërprerjes së energjisë elektrike për 08 dhe 09 Shkurt në rajonin e Ferizajt


Publikuar më:


Punime nga palët e treta

08.02.2021

1.

Në TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Qytetit (kodi: 40000001) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1600 – së tensionit t mesëm.

Punime në projekte investive

09.02.2021

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS-S&N=2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217) prej orës  08:00  – 20:00

TS 10/0.4 kV Super Viva Mustafe Rexhepi  (kodi: 40000003262) prej orës  08:00  – 20:00

TS 10/0.4 kV Ismet Jashari Banes  (kodi: 40000003268) prej orës  08:00  – 20:00

TS 10/0.4 kV Te Vizioni Rr.Qamil Ilazi  (kodi: 40000003215) prej orës  08:00  – 20:00

TS 10/0.4 kV “KECA” Rr Varoshit (kodi: 40000003216) prej orës  08:00  – 20:00

TS 10/0.4 kV  Rr Varoshit I  (kodi: 40000003214) prej orës  08:00  – 20:00

Vendet: rr. Varoshit, rr.Ismet Jashari, rr.Qamil Ilazi, rr.Fehmi Agani (një pjesë), rr. 122( një pjesë), Viva dhe Banesat e Ismet Jasharit.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe përfundimi i termo- lidhëseve.

To Top