Lajme

KEDS tash ndryshon planin e mirëmbajtjes, 2 orë reduktime për shtim të vajit


Publikuar më:


Edhe kishin kaluar dy ditë nga vendimi, KEDS vazhdonte me mirëmbajtjen e rrjetit, dhe me reduktime nëpër 7 e më shumë komuna e qindra dalje.

Por sot njoftimi për media ka ardhur ndryshe nga KEDS-i.

Në të parashihen reduktime 1 apo 2 orë, e jo si më herët nga 4 orë. E arsyeja e punimeve është shtimi i vajit në trafo.

Njoftimi i plotë

Mirëmbajte  të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Prishtinë

Më  01.12.2016 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV J6 Rezervart e Kforit(Kodi: 13000002) prej orës 11:00  deri në ora  13:00.

Gjatë  kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët,”Kuvilab” private,Rub Shpk-Samir Rexha, ndriçimi publik për autostradë.

Arsyeja e shkyçjes: ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit, ndërrimii i LP 10(20)kV  në kuadër të projektit  LOT 2 Podujeva nënprojekti Barilevë.

Më  01.12.2016 në  NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Ballovci (14000008) prej orës 11:00 deri në ora  14:00.

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi,Lladofci,Sveqel,Dumoshi,Shajkovci,Surdulli,Hertica,Drazhnje,Rakenica,Turuqica.

Arsyeja e shkyçjes: ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit, vendosja e ndarësit 10 k V në NS 10/04kV Surkish 1.

Më 01.12.2016 në NS 35/10 kV Artana   do të ketë shkyçje totale  prej orës 12:00 deri në ora 13.00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Kolonia e Vjetër, Kolonia e Minatorëve, Jasenoviku, Tullari, Kllobukari 2 te Hetemi, Qeranoviku, Bunjakët, Flotacioni, Minierat pompat, minierat Horizonti 6, Kllokoqi, Nishnakolli, Vakovci, Dërbeshi, Bostoni,Turiqevci, Vllasalinjët, Svarqaku, Prekovci, Llabjani, Miniera Guri i Ngult.

Arsyeja: ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit, shtimi i vajit në NS 35/10kV.

*Llinku ku mund t’i gjeni punimet: http://www.keds-energy.com/mirNder.asp

KEDS Sh. A.

 

.

Comments
To Top