Ferizaj

KEDS kryen punime në rrjet, në këto pjesë të Ferizajt do të ndërpritet rryma ditën e Hënë


Publikuar më:


Kompania kosovare për distribuim me energji elektrike në Kosovë (KEDS), ka njoftuar ditën e Hënë (20.09.2021)  në rajonin e Ferizajt  do të ketë punime në rrjet.

Për shkak të këtyre punimeve, kjo kompani ka njoftuar që të bëjë ndërprerjen e energjisë elektrike në disa pjesë të Ferizajt, derisa të përfundojnë punimet.

Më poshtë gjeni vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës dhe orari i ndërprerjeve:

Punime në projekte investive

  1. 20.09.2021

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Ejup Ferati (kodi: 40040004027) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kinemaja e re (kodi: 40040004201) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kinemaja e re (kodi: 40040004208) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:  Ejup Ferati dhe Kinemaja.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Hoteli (kodi: 40040005021) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Hoteli.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Syri (kodi: 400400015003) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Hekurudha (kodi: 400400015006) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Goga (kodi: 400400015004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS KEDS (kodi: 400400015192) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:  Syri, hekurudha, Goga dhe KEDS-i.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

4.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS ndertesa (kodi: 40042015223) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Rubin Invest (kodi: 40042015184) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sejda (kodi: 40042015002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet:  TS Ndërtesa, Rubin Invest dhe Sejda.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

To Top