Ferizaj

KEDS: Këto pjesë të rajonit të Ferizajt do të kenë ndërprerje të rrymës dy ditët e ardhshme


Publikuar më:


Punime nga palët e treta

24.09.2022

1.

NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës nën tension, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10kV Shterrpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Brodi-Gotovusha  (Kodi:40044005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovc (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendsimi I shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçusve dhe izolatorëve.

25.09.2022

Punime nga palët e treta

1.

TS 35/10kV Ferizaj III

Nga dalja 10 kv Ylli 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Ndërtesa (kodi: 40042015223)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet:  TS 223 Ndërtesa.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët 1600A sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

To Top