Ferizaj

Kadishe Shabani më e shpejta në Drag Race 2


Publikuar më:


Kadishe Shabani  me BMW është fituese e garës së dytë Drag Race për këtë vit, e cila gjatë fundjavës u zhvillua në pistën e vjetër të aeroportit në Sllatinë.

Në këtë garë, ferizajasja Kadishe  Shabani  u radhit në pozitën e parë në konkurrencën e femrave.

“Faleminderit Servis Niki  si dhe Grafika Auloni për pērkrahjen  e dhënë në këtë garë kaq konkuruese dhe sfiduese. Faleminderit Auto Klubi Ferizaj, e mbi të gjitha engjujve  dhe mikes time Gentiana S. Hoxha. Shihemi ne sfiden e radhes!” ka thënë Kadishe Shabani

Rezultatet:
Femrat

1.Kadishe Shabani (BMW) 14.173
2.Pranvera Xhaferi (Audi SQ5) 25.493
3.Ermira Topalli (Audi Q8) 15.723

Meshkujt/Divizioni FWD
Klasa 16
1.Ardit Namligjiu (Opel Corsa) 16.109
2.Gjengiz Hajrullahu (Opel Kadet) 16.344

Klasa 15
1.Florent Osmani (Golf VI) 15.211
2.Egzon Ukëhaxhaj (Opel Astra) 15.545
3.Armend Hoxha (VW Cady) 15.619

Klasa 13
1.Labinot Syla (Opel Astra) 13.143
2.Rexhep Alija (Golf II) 15.191
3.Lulzim Popaj (Opel Corsa) 13.227

Klasa 12
1.Lavdim Shala (Golf III) 12.311
2.Valmir Rrahmani (Polo) 13.130

Klasa 11
1.Leutrim Isufi (Golf II) 11/851

Divizioni RWD
Klasa 15
1.Arianit Lubavci (Jaguar) 15.492
2.Adem Marovac (BMW) 16.466

Klasa 14
1.Alban Cakaj (BMW E36) 14.801
2.Qëndrim Alidema (BMW 425D) 14.713

Klasa 13
1.Çlirim Rama (BMW 125D) 13.778
2.Zgjim Pira (BMW 525) 14.143
3.Reshat Rexhaj (BMW E30) 15.444

Klasa 12
1.Florian Gjinaj (Mercedes C) 12.414

Divizioni AWD
Klasa 14
1.Endrit Ramadani (BMW X3) 14.102
2.Endrit Reshani (Audi A4) 14.156
3.Aldin Hazirovic (Audi S5) 14.907

Klasa 13
1.Burim Habibaj (Golf II) 13.279
2.Isuf Zullufi (Mitsubishi) 15.176
3.Drilon Buduri (Audi S3)  13.868

Klasa 12
1.Dervish Maliqi (Audi S8) 12.227
2.Ardit Paçarizi (Mercedes AMG) 12.665
3.Fatmir Pinta (Golf 6R) 13.010

Klasa 11
1.Agron Smajli (Porsche 911) 11.537
2.Astrit Isufi (Golf III) 11.739
3.Drilon Iseini (Nissan GTR) 11.789

Klasa 10
1.Petrit Isufi (Golf II) 10.246
2.Ardi Potera (Audi A6) 10.340
3.Alton Potera (Audi RS6) 10.522

Klasa 9
1.Flamur Ismajli (Audi S2) 09.709
2.Labinot Maliqi (Golf II) 11.402

Plasmani i përgjithshëm:
1.Flamur Ismajli (Audi S2) 09.709
2.Labinot Maliqi (Golf II) 11.402
3.Petrit Isufi (Golf II) 10.246

To Top