Ferizaj

Ka ndërruar jetē veterani i arsimit Arif Heda


Publikuar më:


Ka ndërrua jetë veterani i arsimit Arif Heda njē ndēr mēsuesit e parē tē pasluftēs sē dytē Botērore nē regjionin e Ferizajt.

Arif Heda punēn si mēsues e filloi  nē vitin 1948  nē Dubravē tē Kaçanikut ,pastaj  nē Varosh dhe Komogllavē tē Ferizajt. U pērndjek nga  pushteti i atēhershēm  dhe u dēnua me burg pēr  “organizim kundēr shtetit dhe pēr bashki me Shqipērinē” 

Varrimi i Arif Hedēs bēhet kētē tē marte nē varrezat e fshatit Varosh  nē ora 13:00.

Comments
To Top