Tech

Ja si ta kuptoni nëse u është vjedhur fjalëkalimi


Publikuar më:


Së fundmi u njoftua për miliona fjalëkalime të cilat ishin vjedhur nga LinkedIn, pra a është fjalëkalimi juaj në duar të gabuara?

Troy Hunt, një hulumtues i sigurisë kibernetike ka arritur që të ketë qasje në të dhënat të cilat janë vjedhur nga LinkedIn, Adobe, Ashley Madison dhe shumë tjera, transmeton Express. Për këtë qëllim ai ka krijuar një ueb faqe në të cilën ju mund të shikoni nëse keni qenë viktimë e këtyre sulmeve.

Vetë krijuesi i kësaj ueb faqe ka potencuar se disa të dhëna mund të mos jenë reale, por se shumica e tyre janë të sakta.

Comments
To Top