Lajme

Ja kush e thotë se Qeveria duhet të përmirësohet në mënyrë drastike (Video)


Publikuar më:


qeveria-borgje-830x551

Profesori universitar Muhamet Sadiku, ka deklaruar në emisionin “Euro Tribuna”, në Tribuna Channel me Menduh Abazin se nëse dëshirojmë që Kosova të bëhet destinacioni i investitorëve të huaj duhet që qeverisja të përmirësohet në mënyrë drastike.

Ai ka thënë se duhet të ketë një qasje nacionale ndaj zhvillimit ekonomik, duhet të luftohet korrupsioni si dhe të fuqizohet shteti ligjor.

Sipas tij, zgjatja e kontesteve ekonomike mes palëve ku njëra është e huaj sjell dëmin më të madh të mundur.

Comments
To Top