Ferizaj

Ilazi: Njerëzit janë të lirë vetëm kur lëvizin të lirë


Publikuar më:


Rekomandimin  për liberalizimin e vizave e ka përshëndetur edhe zëvendës ministri   për Integrime Evropiane Ramadan Ilazi.  Në një postim të tij Ilazi ka uruar qytetarët e Kosovës  duke thënë se  sot morëm konfirmimin  se ambicia e kamotshme  për tu bërë pjesë e familjes evropiane   po finalizohet.

Qytetarët e Kosovës sot morën konfirmimin se ambicia e kamotshme për t`u bërë pjesë e familjes evropiane po finalizohet. Për pak muaj, lëvizja në zonën e BE-së do të jetë realitet i pakthyeshëm. Kjo do të mundësojë jo vetëm lëvizjen e njerëzve, por edhe të ideve.

 Kosova në Evropë nuk është më veç moto, por përmbushje e kuptimit të Evropës si një strehë për të gjithë!

Prandaj, Evropa, sot, nesër dhe gjithmonë!

Comments
To Top