Lajme

Hiqet nga rendi i ditës diskutimit për aktivistët e arrestuar të VV-së


Publikuar më:


Kuvendi i Kosoves/ Arkiva

Poashtu, me 53 vota për dhe 21 kundër Kuvendi ka hequr nga rendi i ditës dy pikat për deklarime jashtë rendit të ditës dhe pyetjet parlamentare, propozim ky nga Ismet Beqiri, raporton lajmi.net

Deputetet po ashtu kanë votuar në rend dite projektligjin për faljen e borxheve.

Shqyrtimi dytë i projektligjit për parandalimin e dhunës në sport është futur si pike e rendit të ditës i propozuar nga Bekim Haxhiu. /Lajmi.net/

.

Comments
To Top