Ferizaj

Hapet ekspozita me teme “Si u vra kodi etik i Hipokratit dhe si u shkelën ligjet ndërkombëtare të luftës”


Publikuar më:


Në Galerinë e Arteve në Ferizajt, gjatë ditës së sotme është hapur ekspozita me tematikë nga lufta e fundit në Kosovë, por nga një dimension tjetër.

Hapjen zyrtare të kësaj ekspozite e bëni drejtorja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Xhemile Murati-Shabani e cila e ka vlerësuar tejet lartë ekspozite.

Me një fjalë rasti të pranishmëve i është drejtuar edhe mjeku i respektuar prof.dr Salih Krasniqi  njëherësh autor i ekspozitës me teme “Si u vra kodi etik i Hipokratit dhe si u shkelën ligjet ndërkombëtare të luftës”, si dhe Halim Hyseni.

Ekspozita hapet në kuadër të kremtimit të përvjetorit të çlirimit të Ferizajt. Ekspozita do të jetë e hapur deri me datën 26 qershor 2021. Ekspozita është organizuar nga UBT dhe përgatitur nga autori Prof.dr. Salih Krasniqi.

To Top