Lajme

Guvernatori për shpërthimin në New York: Nuk ka prova të terrorizmit ndërkombëtar


Publikuar më:


“Nuk ka dëme të mëdha të pronës në të dy anët ku ka ndodhur shpërthimi” tha ai duke shtuar se “jemi me të vërtetë me fat që nuk ka pasur viktima”, transmeton Klan Kosova.

Cuomo tha se ai është informuar nga të gjitha agjencitë e zbatimit të lidhit dhe “nuk ka prova për një lidhje të terrorizmit ndërkombëtar me këtë incident”.

“Kushdo që ka vendosur këto bomba ne do ta gjejmë dhe do ta sjellim para drejtësisë,” tha Cuomo.

“Ne nuk do të lejojmë që këto lloje kërcënimesh të na prishin jetën tonë në New York”.

 

Comments
To Top