Lajme

Gruevski ka një plan të rrezikshëm për Maqedoninë


Publikuar më:


Qëllimi i Gruevskit, sipas gazetarit Trajanovski është që të shpallet gjendje e jashtëzakonshme, ku edhe një herë do të përdoret presidenti Gjorgje Ivanov, i cili do të kërkojë që të ketë qeveri, e cila do të jetë e jashtëzakonshme për nevojat e vendit, transmeton INA.

Me këtë sipas Trajanovskit do të imponohet siç shkruan erdoganizmi në vend , ashtu që do të shpallen kundërshtarë, armiq duke filluar nga opozita, sektori civil, Prokuroria Speciale dhe media.

.

Comments
To Top