Lajme

Gjuhet me vezë Ministria e Drejtësisë në Shkup! (FOTO/VIDEO)


Publikuar më:


Screenshot_88

Protestuesit që kanë nisur protestën nga Prokuroria Speciale kanë nisur më pas drejt Kuvendit të Maqedonisë por aty kanë hasur në kordonin e fortë të policisë me çka më pas janë nisur drejt Ministrisë së Drejtësisë.

Ndërtesa e Ministrisë së Drejtësisë është gjuajtur me ngjyrë dhe me vezë derisa ditë më parë gjatë protestës u shkatërrua kati i parë i ndërtesës e cila ishte renovuar kohë më parë.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=u3TIYj4DZ6I?feature=oembed]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dOd8v1KeqZE?feature=oembed]

1Screenshot_88Screenshot_97Screenshot_105

 

Comments
To Top