Lajme

Gati gjysmë milioni njerëz të vrarë të Siri


Publikuar më:


Usatoday ka bërë një listë të statistikave alarmante lidhur me një nga katastrofat më të këqija humanitare në botë.

450 mijë llogaritet të jetë numri i sirianëve të vrarë që nga fillimi i luftës civile në vitin 2011.

4.8 millionë sirianë janë larguar nga vendi që nga fillimi i konfliktit.

6.3 millionë njerëzit janë zhvendosur brenda Sirisë.

6150 është numri mesatar i personave të zhvendosur në ditë në mes të janarit dhe gushtit 2016.

1 milion personat të zhvendosur jetojnë në strehimore kolektive, kampet apo vendbanimet e improvizuara.

13,5 milionë, njerëz kërkojnë ndihmë humanitare.

10 mijë refugjatët sirianë janë pranuar nga Shtetet e Bashkuara.

Fotografi të Sirisë së shkatërruar nga lufta

636105008706836115-epa-syria-belief-eid-al-adha 636105008714792217-epa-syria-homs-daily-life-2 636105008720252287-epa-syria-homs-daily-life-1 636105008731016425-epa-syria-homs-daily-life 636105008759252787-afp-afp-g117m 636105008771888949-afp-afp-gg486 636105008776413007-afp-afp-gd0j6 636105008821029579-afp-553751372 636105008923522893-ap-mideast-syria-2 636107611442191761-afp-afp-gf3gq 636107611448587884-afp-afp-gj2rh 636107611454672001-afp-afp-gj43g

.

Comments
To Top