Lajme

Fuere: Maqedonia e rrezikshme edhe për rajonin


Publikuar më:


196490

Ish ambasadori i Bashkimit Evropian në Maqedoni, Ervan Fuere, ka regjur për situatën në Maqedoni përmes një postimi në profilin e tij në rrjetin social “facebook”.

“Shteti, në të cilin nuk mbisundon drejtësia, nuk është i rrezikshme vetëm qytetarët e sajë – viktima të pafajshme të kësaj dukurie nga mungesa e drejtësisë si dhe nga liderët e korruptuar, mund të jetë i gjithë rajoni”, ka shkruar Fuere.

 

Comments
To Top