Lajme

FOTOT: Trajnimi për artet marciale në Kinë. Mbi 25 mijë pjesmarrës!


Publikuar më:


large-5

Studentët marrin pjesë në trajnimi vjetor të pranverës që zhvillohet në Tagou Martial Arts School, transmeton Gazeta Blic. Kjo shkollë shtrihet në afërsi të Tempullit të Shaolinit në Dengfeng të Kinës.

Për çdo vit marrin pjesë mbi 25 mijë student.China. Gazeta Blic sjellë disa nga fotot e kësaj ngjarje interesant dhe njëkohësisht të çuditshme./Gazeta Blic/

large-2

large-4

large-5

large

large-3

 

 

Comments
To Top