Lajme

Fotoja e vetme dhe historike e Ismail Qemalit


Publikuar më:


Padyshim se kjo foto konsiderohet si foto e vetme e Plakut të Vlorës që del nga rrethimi grek i hipur në jahtin e Dukës De Mospesier, i cili pretendonte Fronin Shqiptar.

Ismail Beu ndalon në Bari dhe prej andej fillon edhe turi i tij europian.

Personi nga e majta e Ismail Beut ishte Audrey Herbert, i cili ishte mikpritësi i Delegacionit Shqiptar në Londër si dhe shoqëruesi i tyre në të gjitha takimet me zyrtarët e lartë britanikë, transmeton Indeksonline.

To Top