Lajme

Firma e djemve të vëllait të Ipeshkvit të Kosovës kryen punime në Katedralen “Nëna Terezë”


Publikuar më:


kated

Brenda katedrales NënA Terezë është kontraktuar të punojë një kompani e quajtur “Torre”.
Kompania “Torre”, u takon djemve të vëllait të Ipeshkvit të Kosovës, Dod Gjergjit.

Por, për famullitarin dhe njeriun që merret me çështje ekonomike të Ieshkvisë së Kosovës, Don Rrok Gjonlleshaj, ky fakt nuk ndikoj që kompania në fjalë të kontraktohej për një pjesë të punimeve në katedralen e kryeqytetit.

Kurse pronari i kompanisë “Torre” nga Ferizaj, Gazmend Gjergjaj, i tha Klan Kosovës me telefon se tani kjo ndërmarrje po kryen disa punë të mbetura nga kontrata e lidhur në vitin 2012.

LEXO EDHE
​Përsëriten provokimet e Kishës: Show konvertimesh live në televizion (VIDEO)
Ndërsa për kontraktimin e saj tha se kishte një ofertë të mirë të cilën Ipeshkëvia e pranoi.

Comments
To Top