Ferizaj

Ferizaj: Nesër dhe pasnesër ndërprerje të planifikuara të rrymës


Publikuar më:


KEDS përmes një kumtese njofton se nesër dhe pasnesër  do të ketë ndërprerje rryme në disa lokalitete të distriktit të Ferizajt.

Ferizaj

1.

Më 08.06.2016  ( e mërkurë)  në NS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet :

Dalja 10kV Nikadini  prej orës  12:00-12:20

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbeten:Fabrika e Veglave, Universiteti AAB.

Shkyçja bëhet me qëllim të ndryshimit të pozitës së rregullatorit të tensionit, në  TS-in e Fabrikës së Veglave.

NS 110/35/10 kV Bibaj do të ketë shkyçje:

Dalja 10 kV Behtel&enka (40042006)  prej orës 12:30 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Bechtel&Enke.

Arsyeja e shkyçjes: Punime të planifikuara

NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet :

  • Dalja 10 kV Bablaku (kodi:41000001)  nga ora :  08:00 deri ne ora : 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Bablaku, Pojata, Cërnilla, Mirashi,Babush i ri, Surqina,Tërrni,Konsumator Komercial.

Arsyeja e shkyçjes: punë të planifikuara: Hapja e vrimës me shpues dore dhe montimi i shtyllës druri TM-12m në degën 10kV- Cernillë nga ekipi i Prishjeve-Nd-Lipjan.

2.

Më  09.06.2016 ( e enjte) NS 110/35/10 kV Bibaj do të ketë shkyçje:

Dalja 10 kV Qyteti (40000001)  prej orës 10:30 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Fshati Bibaj (TS Sabit Jashari), Fshati I Vjetër, TS privat (Daut Berisha), Metal Kosova, TS privat  (Pandora), TS Rr.Varoshit II (Hajrizi),Nikadimi, Berisht, Qiraxhit, TS-Sela Impex, Remonti I (I vjetri), TS Ahikosi, TS Lugu i keq, TS-Universiteti AAB.

Arsyeja e shkyëjes: Punime të planifikuara

 

NS 110/35/10 kV Bibaj do të ketë shkyçje:

Dalja 10 kV Fshatrat (40000002) prej orës 12:30 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari.

Arsyeja e shkyçjes:  Punime të planifikuara

NS 110/35/10 kV Bibaj do të ketë shkyçje:

Dalja 10 kV Rexhep Bislimit (40000003) prej orës 14:00 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbeten:  Rr.Hasan Prishtina, Pylltaria, Rr. e Varoshit, Kisha Katolike, Vizioni, Rr.Enver Topalli, Rr 12 Qershori, Rr.Tirana, Remzi Hoxha..

Arsyeja e shkyçjes: Punime të planifikuara

 

Comments
To Top