Ferizaj

Ferizaj: Manifestimi qendror për festën e Fitër Bajramit mbahet në sallën Bill Clinton


Publikuar më:


Këshilli i Bashkësisë  Islame në Ferizaj përmes një komunikate ka bërë të ditur se manifestimi qendror për festën e Fitër Bajramit në Ferizaj mbahet  në sallën Bill Clinton.

“Manifestimi qendror mbahet me 5 korrik 2016,të martën, në sallën Bill Clinton  duke filluar  nga ora 4:00 deri në ora 6:30 . Urimi dhe pritja për këtë festë organizohet nga Këshilli i Bashkësisë Islame  në nga ora 10:00 e po të njëjtës ditë” thuhet në njoftimin lëshuar nga kryetari i KBI në Ferizaj Ef. Bujar Hasani.

 

Comments
To Top