Ferizaj

Ferizaj: Kallëzim penal për 13 zyrtarë komunal ? (VIDEO)


Publikuar më:


Prokuroria në Ferizaj ka nisur hetime për disa zyrtarë komunal përfshire edhe drejtorin e urbanizmit, Faik Graincën për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim dokumentash.

Ndërsa komunarët thonë se nuk janë në dijeni për këto hetime.

Përveç komunarëve, për falsifikim të dokumenteve, prokuroria po heton edhe dy qytetarë.

Kronikë e përgatitur nga Blerta Ahmeti

To Top