Ferizaj

Ferizaj edhe nesër me ndërprerje të planifikuar të rrymës


Publikuar më:


KEDS njofton se edhe nesër në disa pjesë të Ferizajt  do të ketë ndërprerje rryme.

Më poshtë janë zonat që do të kenë ndërprerje të rrymës elektrike:
Më 02.04.2016 në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçet:
• LP 10 kV Kosovapetrolli (40041003) prej orës 09:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, një pjesë e magjistrales Ferizaj-Prishtine dhe Prelezi.

Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve nga ana e kontraktonit të KEDS-it.

Comments
To Top