Ferizaj

Ferizaj bëhet edhe me një restorant modern


Publikuar më:


Ferizaj.14.07.2017. Të enjten mbrëma është bërë hapja zyrtare e restorantin “Platinium” fshatin Babush të Ferizajt. Në këtë solemnitet mori pjesë edhe i pari i komunës së Ferizajt Muharrem Svarqa i cili shprehu kënaqësinë që Ferizajt po i shtohen çdo ditë e më shumë hapësira moderne.

Ai në fjalën e tij uroi që edhe ky biznes të ketë një afarizëm të mbarë për të qenë në funksion të zhvillimit ekonomik të gjithë komunës së Ferizajt.

“ Unë shpreh konsideratën time për secilën punë të dobishme që po e bëjmë bashkë në komunën tonë . Jam i gëzuar që në këtë mënyrë po arrihen suksese të njëpasnjëshme drejt një zhvillimi sa më të mirë ekonomik që na sjell dobi të shumëfishta” potencoi kryetari Svarqa me këtë rast.

I pranishëm në këtë ngjarje ishte edhe ministri i Infrastrukturës Lutfi Zharku i cili uroi afaristët ferizajas për zgjerim të punëve biznesore dhe arritje të sukseseve.

Ndërkaq pronari i restorantit të sapo hapur ”Platinium” Mifail Vogliqi u tha të pranishmëve se pjesa ku ai ka investuar është një ambient i këndshëm dhe i përshtatshëm për secilin rast apo takim kurse shërbimi dhe ushqimi do të jenë në nivelin më të lart të mundshëm.

To Top