Ferizaj

Federata e Çiklizmit të Kosovës mirënjohje QKMF-së për kontributin e dhënë në garat e çiklizmit


Publikuar më:


Federata e Çiklizmit të Kosovës për kontributin e dhënë në garat e çiklizmit të mbajtura në Ferizaj, nderoi me mirënjohje Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, Shërbimin Emergjent Primar dhe Shërbimin e Autoambulancave. Mirënjohjet u dorëzuan nga kryetari i Federatës së Çiklizmit të Kosovës, z.Avni Nuha, ndërsa u pranuan nga UD e drejtorit të QKMF – së, Dr. Ibadete Bucaliu – Ismajli dhe ekipi i Shërbimit Emergjent. Pjesëmarrja e ekipeve të QKMF – së në garat e çiklizmit, ashtu si edhe në sportet e tjera, është një angazhim tanimë i rregullt.

13445500_1130233357018517_4581561243193995161_n 13445350_1130233580351828_8113243893378925389_n 13466052_1130233257018527_2417478057175813237_n

Comments
To Top