Ferizaj

Endrit Uruçi fitues i turnirit memorial të shahut “Hysen Vrella”


Publikuar më:


Shahisti ferizajas Endrit Uruçi gjithnjë e më shumë po tregon se është e ardhmja e shahut ferizajas dhe kosovar.  Uruçi edhe në turnirin memorial të shahut “Hysen Vrella” i cili u mbajt në Ferizaj është radhitur i pari me më së shumti pikë.


Në një konkurrencë të fortë  ku morën pjesë  mbi 85 shahistë nga  të gjitha viset shqiptare , Endrit Uruçi nga Ferizaj arriti  që   të grumbulloi më së shumti pikë dhe u radhit në pozitën e parë.

Por Endrit Uruçi jo vetëm në këtë turnir po tregon se është shahist që premton. Ai viteve të fundit po radhitet në mesin e shahistëve më të mirë në trojet shqiptare.

Turneu i dyte memorial i shahut HYSEN VRELLA

T a b e l a

1 Endrit Uruci 7½

2 Muhamet Asllani 7½

3 Eldit Saiti 7

4 Feriz Sejdiu 7

5 Sulejman Suljovic 7

6 Bedri Sadiku 7

7 Perparim Makolli 7

8 Abedin Idrizaj 6½

9 Hetem Istogu 6½

10 Xhevat Suhogerlla 6

11 Faruk Serifovic 6

12 Besim Uruci 6

13 Bashkim Shkurti 6

14 Fatmir Qorri 6

15 Sadri Musliu 6

16 Mejdi Hasani 6

17 Liman Saraci 6

18 Ujkan Cetta 6

19 Hamze Bimbashi 5½

 Hajdar Krasniqi 5½

21 Rrahman Aliti 5½

22 Adem Cerkini 5½

23 Hysni Sejdiu 5½

24 Ahmet Jusufi 5½

25 Rame Rama 5

26 Korab Saraci 5

27 Ardian Jashari 5

28 Besim Kryeziu 5

29 Fehim Qorrolli 5

30 Jeton Cerkini 5

31 Alija Ikic 5

32 Isa Zeka 5

33 Avni Krasniqi 5

34 Ismet Alidema 5

35 Hysen Zenuni 5

36 Osman Saraci 4½

37 Arsim Kelmendi 4½

38 Avni Thaqi 4½

39 Skender Imeri 4½

40 Idriz Hyseni 4½

41 Nexhat Zeqiri 4½

42 Skender Beqiri 4½

43 Ramiz Demiri 4½

44 Murat Ahmeti 4½

45 Jakup Deliu 4½

46 Qamil Rexhepi 4½

47 Kadri Rexhepi 4

48 Jahjush Sahiti 4

49 Husein Alic 4

50 Qemajl Qorrolli 4

51 Ali Maksutaj 4

52 Ismajl Xhemajli 4

53 Agadir Zenelaj 4

54 Rrahim Boglic 4

55 Shkumbin Halabaku 4

56 Ekrem Dogani 4

57 Afrim Bellanica 4

58 Avni Ahmeti 4

59 Gani Lalinovci 4

60 Naser Bekteshi 4

61 Shehat Xhakaj 3½

62 Sadik Smaili 3½

63 Albert Bujupi 3½

64 Abdurrahman Uruci 3½

65 Nuridin Hyseni 3½

66 Arsim Gerguri 3½

67 Muhamet Shabani 3½

68 Daut Luzha 3½

69 Jakup Haxhiu 3

70 Kadri Matoshi 3

71 Fadil Syla 3

72 Ragip Sadiku 3

73 Esat Zharku 3

74 Naser Tafili 3

75 Valentin Uruci 2½

76 Arsim Isufi 2½

77 Ilaz Ramadani 2½

78 Hekuran Caka 2

79 Ramiz Kurteshi 2

80 Ismajl Rama 2

81 Bardh Avdiu 2

82 Shyqri Shita 1½

83 Naser Kurteshi 1

84 Osman Koka 1

85 Rinor Ymeri ½

To Top