Lajme

E vënë foshnjën në shitje online: Është në gjendje të mirë shëndetësore!


Publikuar më:


20160402141442832646

Kjo do të ju duket e pabesueshme, mirëpo një baba ka vendosur që ta nxjerrë ë shitje fëmijën e tij dhjetëditësh. Ai thotë se është në gjendje të mirë shëndetësore.
Abimael Kosta e ka hedhur në internet njoftimin, ku thuhet: “Në gjendje shumë të mirë shëndetësore, i kontrolluar. Çmimi i diskutueshëm”.
Burri e ka mohuar akuzën por më pas ka thënë se bëhej fjalë vetëm për një shaka për të cilën ka qenë në dijeni edhe bashkëshortja e tij.
Për këtë veprim, policia ka arrestuar të dy prindèrit dhe ua ka marrë djalin 10 ditësh dhe tre vjeçar në mbrojtje.Ngjarja ka ndodhur në Brazil.

Comments
To Top