Ferizaj

“DREAM PALACE” aty ku ëndrra është realitet (Video)


Publikuar më:


Kompania “DREAM PALACE” po punonë që ëndrra për të jetuar të jetë realitet.

Banesat e “DREAM PALACE” gjenden aty ku gjithçka është si në pëllëmbë të dorës. Nga këtu asgjë nuk është larg.

Ndërtuesi është kujdesur që gjithçka që është e domosdoshme për një jetë të qetë të jetë shumë afër.

Pse duhet të konsideroni “DREAM PALACE” si zgjidhje për vendbanimin tuaj?

Duke parë se si po bëhen ndërtimet, ku pjesës dërmuese të vendbanimeve po u mungojnë hapësirat e gjelbërta dhe hapësirat për argëtim.

Kompania “DREAM PALACE” ka menduar një zgjidhje tejet të mirë për lokacionin ku banorët, përveç parkingjeve që do të mund të shfrytëzohen nga banorët e “DREAM PALACE” ata nuk do të kenë problem me trafikun e dendur në qytet, sepse kanë zgjidhje të shumta.

Pra, të kesh një hapësirë me gjelbërim, kënd të lojërave për fëmijë, 95 parkingje (14 për musafirët e banorëve), liftat 3.5m të gjerë, ndriqimin natyral të koridoreve, me leje ndërtimore, kontratat përmes noterit, penthousat, qerdhja në objekt, 800m2 hapësirë e përbashkët, e në ndërkohë çasje të lehtë dhe të shpejt në të gjitha institucionet vitale të qytetit duke filluar nga shkollat,ambulanca deri te qendra e qytetit janë shumë afër.

E dimë që po ju duket interesante, apo jo?

Mos hezitoni të na kontaktoni dhe të merrni më shumë informacione në numrin: +386 49 440 023


.

.

.

.

.

To Top