Lajme

Do t’i auditojmë edhe KEK-un, PTK-në…


Publikuar më:


b_1459331016-7521780

Auditori i ri i përgjithshëm i Kosovës, Besnik Osmani, ka theksuar se shumë institucione e ndërmarrje publike nuk janë audituar me vite të tëra.

“Gjatë mandatit tim do të auditohet edhe KEK-u, PTK-ja, Infrakos dhe të gjitha ndërmarrjet tjera publike”, ka thënë Osmani në emisionin “Puls” të KTV-së, përballë gazetarir Mefail Bajqinovci.
“E kam obligim ligjor t’i auditor të gjitha ndërmarrjet publike qendrore dhe lokale, dhe ju siguroj se kjo do të ndodh brenda mandatit tim”, ka thënë më tej ai.
Ai ndër të tjera ka theksuar se nuk i përket asnjë partie politike, dhe se raportet e institucionit që ai drejton do të jenë kredibile.

Comments
To Top