Ferizaj

Djaloshi nga Ferizaj jep socialin e fëmijëve, ja për ku…


Publikuar më:


Të gjithë janë të prekur thellë për atë që ndodhi në Thumana dhe në Durrës të Shqipërisë, ku tërmeti solli mbi 50 viktima. 


Sociali që mori 120 euro


Djaloshi nga Ferizaj, Valon Beqiri, tifoz i kombëtares së Shqipërisë, vendosi që socialin e fëmijëve të tij, 120 euro, ta jep ndihmë për të prekurit në Shqipëri. 


Ai tha se kjo shumë sadopak simbolike e ndjen si obligim kombëtar që t’i ndihmojë familjet shqiptare.


“Jam tifoz i flaktë i kombëtares shqiptare dhe tërmetin në shtetin shqiptar më ka prekur thellë. E ndjej obligim ta ndihmojë kombin tim”, tha Beqiri

To Top